[ Home :: Het Polo86(c) register :: Treffen :: Interactief :: Info :: Werkplaats :: (Fotoalbum) :: (Projecten) :: Links ]

HOME/

Update: 22-12-2002 - 21:30

Op veler verzoek, nu alweer online! Niet gaan klagen nu, dat niet alles voor 100% werkt, we zijn immers nog bezig. Het grootste gedeelte echter is af. Letten we even op dat er voor alle leden reeds een account is aangemaakt voor het forum. Alle leden hebben vandaag (vanochtend) een e-mail ontvangen, met de inlog-gegevens!! Geen nieuwe accounts aanmaken voor jezelf dus, tenzij je geen lid bent. Alle 'Het Polo86(c) Register' leden zijn nu herkenbaar gemaakt: Bij de naam staat "Register Lid" vermeld.

Update: 21-12-2002 - 0:25

De spreekwoordelijke laatste loodjes.. Alle leden hebben een e-mail account en forum account gekregen. Nu rest ons slechts het zetten van de puntjes op de I. Gaat het voor Kerst nog lukken? We houden het graag spannend! Maar goed: zodra we weer helemaal 100% draaien krijgt iedereen een mail met daarin inlognaam en paswoord, en dan zal ook de nieuwe site weer gaan draaien.

Update: 20-12-2002 - 0:15

Alle User Accounts zijn weer aangemaakt! Het was even wat werk, maar ze doen het allemaal weer: alle e-mails naar 'nickname@polo86c.nl' komen weer gewoon aan. Vanavond krijgen we hopelijk alle accounts binnen het forum weer online en kunnen we beginnen met het uitdelen van nieuwe wachtwoorden! En dan even voor de statistieken: Afgelopen Jaar hadden we 38 leden. Voor zover bekend zijn we slechts 2 leden kwijt geraakt, beide wegens aanschaf 'grotere' auto. Voor 2003 reikt de teller vooralsnog tot de 46 leden! Er zullen waarschijnlijk wel wat afhakers tussen zitten, maar op de afgelopen winter-meeting konden we er al een stuk of 20 zeker stellen.

Update: 19-12-2002 - 0:25

Ja iedereen is natuurlijk nog steeds naarstig opzoek naar de foto's van de afgelopen meeting. Maar wij zijn ook (en vooral) druk met de nieuwe site.. De foto's laten dus nog eventjes op zich wachten, maar ze komen eraan. Van Vincent heb ik een aantal foto's per mail gehad (dank daarvoor), en mijn eigen digitale foto's staan er ook al bijna op.. We zijn al een stuk verder met de 'nieuwe site',. hier onder een verkleinde screenshot. En nee, de site is niet nog meer 'steilheck' georienteerd, dat lijkt op het plaatje alleen maar zo. En ja, die blauwe text boven in beeld word ook weer oranje,.. 't is slechts ter illustratie he? ;-)


BRRrrr 15-12-2002 - 19:00

Het was koud, maar gezellig. 10 blikken erwtensoep er doorheen gejaagd, en flink geklappertand. Ik heb foto's gemaakt, maar dat zijn er niet veel (ter druk met verzamelen van nieuwe leden :-). Animo voor 12 Januari is er voldoende, en dat word ergens in het zuiden van het land (Geffen?). In het voorjaar (als het kwik weer omhoog kruipt) zijn onze belgische vrienden van plan een meeting in BelgiŽ te organiseren. Aanwezig: Hajo Winia, Marc Brandsma, Michiel en Marjolein, DJ Sjonk, Walter Horstmann, Marcel Statz, Wendy en Serge, Joscha Seegers, Paul Didden, Remco Goulooze, Terence Driessen, HJ Gielis (B), Ken Kuppens (B), Ben Wendelen (B), Rene Janssen + Mevrouw Janssen (B), Tom (B), Jolanda Dijkstra + Man, Angeline en Jeroen, en natuurlijk ondergetekende (en iemand met netjes gewassen een witte classic,.. wie was dat?).. Omdat bijna iedereen graag weer voor een jaar lid wilde worden, was ik een beetje druk met mensen inschrijven, Ergo: weinig foto's gemaakt. Er waren echter meer camera's aanwezig, dus die komen vanzelf wel ergens te staan. In iedergeval is het wel fijn dat iedereen ook het 2e jaar nog even graag lid wil worden: we doen het dus niet eens heel slecht als 'bestuur' :-). En nu ga ik mijn voeten ontdooien tegen de kachel.

Ik ben onderweg - Jaap

Het is nu iets over 11, en ik ga mijn spullen de in auto gooien. Tot over een uurtje in Nunspeet. Voor diegene die niet komen: Tot 12 januari (want de 'extra-winter-meeting' komt er hoogst waarschijnlijk).

IJZEL LIJKT VOORALSNOG MEE TE VALLEN - UPDATE 15-12-02 - 9:57De lijn Zandvoort Winterswijk loopt wel een eindje onder Nunspeet langs, maar niet heel ver. De actuele situatie in Oosterbeek (bij Arnhem) is in iedergeval hoopgevend : Hier is het wel nat buiten, maar niet glad. Michiel Ros meldde vanochtend dat er ook in Den Haag 'niks aan de hand is'. Als ik meer hoor, vanochtend, dan meld ik dat hier zsm.SPEKGLADDE WEGEN / IJZEL - UPDATE: 14-12-02

En nu gooit het weer ook nog eens roet in het eten! Voorals nog zijn de weersvoorspellingen voor zondag verschrikkelijk slecht. Het kan zijn dat het precies zo gaat als vandaag: 's ochtends een grote ijsbaan, maar 's middags geen vuiltje aan de lucht. MAAR: Het kan ook de hele dag spek en spek glad blijven. Voor ons is het onmogelijk het weer beter te voorspellen dan de mensen van het KNMI, dus ook wij tasten in het duister. Vandaar deze oproep:

OPROEP:

Wegens de zeer slechts weersvoorspellingen kunnen wij niet garanderen dat het wintertreffen door zal gaan. Als het weer het niet toelaat, dan kan 'het bestuur' niet garanderen dat iedereen aanwezig is. Wij laten het aan iedereen zelf over om Zondag(ochtend?) te beslissen of het verantwoord is af te reizen naar Nunspeet of niet.

Mocht het weer tegenzitten, en dus de opkomst gering zijn, dan komt er een nieuwe wintermeeting: 12 Januari 2003. Zit het allemaal mee, dan is er morgen wel koek en zopie, en dan kunnen we altijd nog zijn of we in Januari NOG een keer bij elkaar komen.


We draaien weer!

Door een DDoS aanval op de server is de site een aantal dagen uit de lucht geweest. Als gevolg van deze aanval zijn delen van de website verloren gegaan. Zo is het vernieuwde forum niet meer operabel, en zijn alle user-accounts gewist. Op dit moment werken wij hard aan het terug plaatsen van alle onderdelen. Wij proberen alles zo snel mogelijk, zo goed mogelijk weer aan de gang te krijgen. Hoe het staat met eventueel verzonden e-mail naar de @polo86c.nl adressen is onduidelijk. De accounts worden in iedergeval zo spoedig mogelijk weer aangemaakt. We maken echter wel nieuwe paswoorden aan, omdat de oude wellicht in handen zijn gekomen van 'hackers'. De nieuwe gegevens worden zo spoedig mogelijk verstuurd naar de leden. Om deze onvoorziene gebeurtenis een positieve draai te geven, en omdat het zelfs een beetje noodzaak is, zullen we deze kans aangrijpen om verdere vernieuwingen door te voeren in de site.


Register Treffen 15 December

De winter-meeting gaat gewoon door!!! Zondag 15 december, vanaf 12 uur, parkeerplaats 'Le Routiers' aan de A28 'Zwolle - Utrecht' terhoogte van nunspeet. Er is warme soep en dus gezelligheid. Tevens is er de mogelijkheid om je weer voor een heel jaar lid te laten zijn van het Register. Neem dus EUR 12,50 mee, en je bent verzekerd van weer een jaar lidmaatschap! Nieuwe leden krijgen natuurlijk een set kentekenplaathouders. Voor de 'verlengers' zit er nog wat in het vat. Wat daar in zit, dat verzuurt niet. Helaas zorgt het plat gaan van de server voor redelijk wat extra werk, dus het moet nog even iets langer in het vat zitten.


Veranderingen op stapel voor website

Omdat de website toch plat lag, willen we dit direct aangrijpen een aantal veranderingen doorvoeren. Zo draaien we het inlog gedeelte voor een groot deel terug. Het inloggen op de website leverde nogal wat problemen op, en had daardoor niet het gewenste resultaat (aldoende leert men). Een nieuw jaar, een nieuwe site: Een schone lei om mee te beginnen.


Copyright 'Het Polo86(c) Register'. Overnemen van (gedeeltes) van deze tekst verboden zonder uitdrukkelijke toestemming.
De server tijd is: 06-04-2020 06:41:48 - Laatste update: 19-01-2004 20:45:42
U komt vanaf IP: 3.215.182.81 - Uw browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Onze server : Apache - Directory: /home/nieuws2002.shtml - Link vanaf: (none)