[ Home :: Het Polo86(c) register :: Treffen :: Interactief :: Info :: Werkplaats :: (Fotoalbum) :: (Projecten) :: Links ]

INFO/algemeen/folders/in de pers/automobilia/f.a.q.

Introductie

Over de FAQ

FAQ: Frequently Asked Questions
VVV: Veel Voorkomende Vragen

Dit document gaat een groot aantal vragen behandelen welke door onze leden en niet leden gevraagd worden over de 'Polo'

Voorlopig is dit document alleen hier verkrijgbaar in deze (s)html vorm.

De hoofd indeling is nu gemaakt naar de hoofdgroepen indeling die Volkswagen gebruikt voor de onderdelen katalogus. Hopelijk is dit een goed hanteerbare indeling. Wellicht dat de indeling in de toekomst zal wijzigen.

naar boven

Waarom deze FAQ

De gedachte een FAQ op te stellen is al sinds het prille begin van 'Het Polo86(c) Register' aanwezig. Tot nu toe zijn er al wel een paar pogingen ondernomen, maar zijn steeds weer gestrand. Het doel van een FAQ is dat er voor veel voorkomende vragen een pasklaar antwoord voorhanden is, en dat deze vraag dan ook simpel beantwoord kan worden met: 'Zie de FAQ'. Het doel van de website 'www.polo86c.nl' lag vroeger ook vrij dicht bij de essentie van een FAQ: Iedereen met vragen en problemen zou op deze website zijn antwoord moeten kunnen vinden.
Het is echter onmogelijk vooraf te bedenken welke vragen er zullen gaan komen. De problemen die mensen ondervinden zijn niet gelijk aan de interesses en de vragen die voorkomen. Daarom zal er met deze FAQ een poging worden genomen een scheiding te maken tussen 'antwoord' en 'informatie':

De website bevat vooral 'informatie', de FAQ vooral 'antwoorden'.

De website als 'Polo-Encyclopedie', de FAQ als 'Vraagbaak'

Vanuit de FAQ zal er verwezen worden naar specifieke pagina's binnen de website, niet andersom.

Vanuit het forum zal er verwezen worden naar beiden.

naar boven

Opmerkingen

Als je opmerkingen hebt, of je hebt een vraag welke nog niet in deze FAQ word beantwoord, stuur je vraag dan naar ons: via het forum of via faq-vraag@polo86c.nl. We garanderen niet dat je snel (of uberhaupt) een passend antwoord krijgt, maar we doen ons best. Vragen die vaker terug komen zullen worden opgenomen in deze FAQ. Als je een opmerking hebt over een vraag/antwoord in de FAQ, stuur dan die vraag en antwoord mee.

Als je toevoegingen hebt aan de FAQ, neem dan contact op! Maakt niet uit hoe: spreek ons aan op een meeting, stuur mail, bel op, maakt niet uit. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar een digitale versie.

naar boven

Auteurs en Dankwoord

Deze FAQ is opgesteld door Jaap Peters, jaap@polo86c.nl. Onderhoud door Jaap Peters, Dennis Eggen, dennis@polo86c.nl en Jeroen Ruissen, Jeroen@polo86c.nl. Met hulp van jullie allemaal: Leden, bezoekers van het forum, etc etc. De meeste vragen zijn van origine afkomstig van het forum: nieuw maar ook het oude forum. Ook via e-mail en op treffen zijn er vragen binnen gekomen.

Deze FAQ kan ook jouw toevoeging bevatten! Heb jij een antwoord op een vraag, dan komt jouw naam bij het antwoord!

naar boven

Copyright

Copyright (c) 2004 'Het Polo86(c) Register. Copyright (c) 1999-2004, Jaap Peters

Dit document ooit in 1 geheel te downloaden zijn. Dan zal het in zijn geheel verspreid mogen worden, maar dan ook alleen in zijn geheel, en vrijstaand. Tot die tijd is het niet toegestaan tekst of gedeeltes van de tekst te gebruiken.

Heb je vragen over het copyright? Vraag het aan ons: maintainer_faq@polo86c.nl

Volkswagen en Audi zijn merknamen van Volkswagen A.G. Duitsland.
Overige merknamen zijn eigendom van hun houders.

naar boven

Disclaimer

Wij doen ons best de FAQ van zo goed mogelijke informatie te voorzien. Zitten er fouten in, licht ons dan in.

Niemand is verantwoordelijk voor de juistheid van de inhoud van deze FAQ. Gebruik is voor eigen risico.
Als je door het toepassen van een antwoord dat hier gegevens word schade aan jezelf of je auto of wie dan ook veroorzaakt: Jammer voor jou: Jij veroorzaakt de schade, niet wij.

Copyright 'Het Polo86(c) Register'. Overnemen van (gedeeltes) van deze tekst verboden zonder uitdrukkelijke toestemming.
De server tijd is: 06-04-2020 07:12:43 - Laatste update: 01-02-2004 13:54:37
U komt vanaf IP: 3.215.182.81 - Uw browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Onze server : Apache - Directory: /info/faq_intro.shtml - Link vanaf: (none)