[ Home :: Het Polo86(c) register :: Treffen :: Interactief :: Info :: Werkplaats :: (Fotoalbum) :: (Projecten) :: Links ]

INFO/algemeen/folders/in de pers/automobilia/f.a.q.

Polo College

Er is niet zoveel bekend over de Polo College, enkel dat de 'College' alleen in Frankrijk is verkocht. De auto op de afbeelding is dan ook een franse auto (die we bij toeval tegen kwamen in Gent, Belgie).

Waarschijnlijk gaat het hier om een zeer kale, maar vrolijke uitvoering. In Frankrijk worden er wel meer auto's versiert met titels als 'College / Highschool / Graduate'. Denk aan de Renault (Super) Cinq, en de Peugeot's 205/106'sen. Deze auto's zijn aantrekkelijk wegens de lage aanschafprijs (zeer kale uitvoering), het 'frivole' uiterlijk, en de vaak slecht krappe motorisering (maar dus wel lekker zuinig): Alles wat de student wil dus

Op de foto's zijn de stickers goed te zien: Op de achterklep het logo'tje, en op de flanken een hoop 'figuurtjes'. Let ook op de B-stijl: ook hier komen de 'figuurtjes' terug. Op de foto is de College te zien van de linker folder. De College heeft meerdere jaren gelopen, want er zijn twee folders van in omloop. De tweede folder laat de gewijzigde bestickering zien.


Polo College van achter Van opzij
2 folders, met een net iets andere voorkant:
Polo College folder Polo College folder2

Copyright 'Het Polo86(c) Register'. Overnemen van (gedeeltes) van deze tekst verboden zonder uitdrukkelijke toestemming.
De server tijd is: 06-04-2020 06:39:45 - Laatste update: 26-10-2003 22:54:46
U komt vanaf IP: 3.215.182.81 - Uw browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Onze server : Apache - Directory: /info/z_college.shtml - Link vanaf: (none)