[ Home :: Het Polo86(c) register :: Treffen :: Interactief :: Info :: Werkplaats :: (Fotoalbum) :: (Projecten) :: Links ]

INFO/algemeen/folders/in de pers/automobilia/f.a.q.

Polo Mikado

Mikado uitvoering

Het duitse 'werbe-prospekt' heeft het over aanstekelijke vrolijkheid. Deze vrolijkheid uit zich in de Polo Mikado in de vorm van een vrolijke uitstraling. Gedeeltelijk in carroserie gespoten wieldoppen, en stoot-sierlijsten. Een heel bijzonder charme (ahum), welke ook voortkomt uit de al aanwezig schoonheid van de modellen (okay, nu mag je echt beginnen te kotsen).

Maar goed. De Mikado was er dus met een vrolijk logo'tje (niet te verwarren met het 'Mio' logo), en werd geleverd in de kleuren Tornado rood, Maritiem blauw Alpin wit of de exclusieve Violett blauw.
De Polo mikado is in elk opzicht een gangmaker. Laat U zich eenvoudig weg door zijn vrolijkheid en charme aansteken.

Maar goed. Dank overigens aan www.vwpolo.de waar we wat foto'tjes en informatie vandaan plukten. Als iemand het mikado-logo duidelijk op de foto kan zetten: Graag!
De Mikado verscheen in 1992, en er werden in totaal 10139 stuks van gebouwd. Allen met de toen standaard voorradige motoren (1.0 33 kW, 1.3 40kW en de 1.4 Diesel met 35 kW). De bekleding was uitgevoerd in Harlekin design. Alleen als Coupe en Steilheck.. Geen Classic dus!


Mikado uitvoering Mikado uitvoering Mikado uitvoering Mikado uitvoering

Copyright 'Het Polo86(c) Register'. Overnemen van (gedeeltes) van deze tekst verboden zonder uitdrukkelijke toestemming.
De server tijd is: 06-04-2020 06:08:06 - Laatste update: 24-10-2003 20:29:26
U komt vanaf IP: 3.215.182.81 - Uw browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Onze server : Apache - Directory: /info/z_mikado.shtml - Link vanaf: (none)