[ Home :: Het Polo86(c) register :: Treffen :: Interactief :: Info :: Werkplaats :: (Fotoalbum) :: (Projecten) :: Links ]

INFO/algemeen/folders/in de pers/automobilia/f.a.q.

Polo Safari


Polo 1 Safari De Polo 1 Safari: Het aller aller eerste actie model van de Polo. Er is niet zoveel bekend over dit model, maar de geruchten gaan dat hij bestaan heeft. Nog voor de Polo Jeans werd voorgesteld, kwam in Spanje de Safari uit. De Safari zou voorzien zijn van een zonnedak (ipv stalenschuifdak), maar wat de werkelijke uitrusting precies in hield is onbekend.Polo 2 Safari De Polo 2 Safari: Wie heeft er ooit van gehoord? Even neuzen in de katalogus van Volkswagen toverde alweer een 'Safari' te voorschijn. Maar wat dat verder dan voorstelde? Wederom blijft t gissen, Het model, uitsluitend verkocht op de Spaanse markt bedoelt was, zag in modeljaar 1987/88 het levenslicht. Wie er ooit een tegenkomt op vakantie: maak er een foto van, en check meteen even de uitvoering!!


Copyright 'Het Polo86(c) Register'. Overnemen van (gedeeltes) van deze tekst verboden zonder uitdrukkelijke toestemming.
De server tijd is: 06-04-2020 07:45:13 - Laatste update: 20-10-2003 21:30:54
U komt vanaf IP: 3.215.182.81 - Uw browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Onze server : Apache - Directory: /info/z_safari.shtml - Link vanaf: (none)